Video Safiey Ilias Twitter Tayang Dada Live IG

Safiey Ilias Live Safiey Ilias Tayang Dada Live Ig ini adalah sebuah kata kunci yang saat ini sedang ramai sekali di perbincangkan netizen.

Dan bagi kalian yang penasaran dengan safiey ilias tayang dada live ini simak pembahasan admin di bawah ini ya sob.

Dan admin sangat menyarankan agar kalian membacanya dengan seksama ya gaes agar kalian tidak ketinggalan informasi mengenai hal ini.

Kau tahu apa yang kedua makhluk dewasa tu buat pada kedua budak ni? Sambil hisap vape, sambil menggoyangkan buah dada yang fake tu.

Ada beberapa perkara yang saya nak bangkitkan :

1. Maaf nak tanya, mak bapak budak-budak ni tak ada kat rumah ke sampai tak perasan anak buat aktiviti gini pukul 1.50 pagi?

2. Saya faham kedua budak ini sudah meningkat usia remaja, namun tanggungjawab untuk mendidik, menasihati serta mendidik tu tetap terletak di bahu mak ayah.

3. Sampai sekarang saya tak faham kenapa pihak berautoriti hanya membiarkan pondan-pondan popular ini berleluasa menunjukkan lifestyle songsang mereka di media sosial.

Tanpa rasa bersalah, mereka tunjuk klinik mana tempat mereka bedah, cucuk sana sini, pakai begitu begini, kejap jadi lelaki, kejap jadi pondan serta memberi idea serta ‘inspirasi’ kepada budak-budak lain jadi seperti mereka.

Kesian maknyah lain terpalit sama. Depa ada je yang nak berubah, cari rezeki halal, tapi sebab pondan-pondan poyo ni, dengan mereka-mereka sekali kena.

4. Untuk mak ayah yang lain, please install google family for parents di phone anda dan google family for children di phone anak-anak. Jadi, anda boleh pantau apa yang anak tonton, main, juga menghadkan penjadualan penggunaan gajet anak. Buat meeting dengan anak-anak, capai persetujuan bersama untuk rules ini, buat secara bertulis dan ditandatangan lagilah baik.

You May Also Like

About the Author: detik

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.